2014/01/27

Vacation timeHaaveilen matkoista kaukomaihin, vihaan kylmyyden soluttautumista luihin ja ytimiin, odotan kesää ja paljaita varpaita. Mihin lähden lomalle? No Lappiin tietenkin, niin pitkälle kuin lentokoneella suinkin pääsee eli Ivaloon, Inarin kuntaan, missä porot laiduntavat ja saippuakuplat jäätyvät jääpalloiksi.  

Ja olen ihan superinnoissani, aivan kaikesta. Pakkaan mukaan kaiken lämpimän mitä omistan sekä tietenkin kameran. Todennäköisesti tulette näkemään kuvia reissusta kyllästymiseen saakka jos vain sormet eivät kohmetu ja pystyvät painamaan laukaisinta.

Matkalle lähtee mukaan kuvissa näkyvät Sorel Caribout, joiden pitäisi kestää pakkasta -40 °C, muhkea Carin Westerin villapaita sisältää alpakan villaa ja pakkasen puremille kasvoille sopii Patykan tehoseerumi sekä silmänympärysvoide. Lämpökerrasto ja toppahanskat on vielä hankkimatta. Ei haittaa yhtään, vaikka etelänmatkaa ei tällä kertaa tullutkaan, kunhan ei varpaita palele! Torstai tule jo...

I dream of a nice relaxing vacation somewhere warm and sunny... And I end up going to Lapland. Yup, I packed all my warmest clothing, Sorel Boots, Carin Wester woollen sweater and of course I´ll take with me Patyka´s super moisturizing serum and eye cream for the frostbites on my face. Needles to say, I'm super excited! 

-M

No comments:

Post a Comment