2014/01/26

Thinking of marble


Tästä se ajatus lähti. Eamesin Wire-Base Table ja marmorisena kiitos. Hinta hulppeasti noin 1500 € eli ei taida kuitenkaan ihan näillä näppäimillä tulla kyseeseen. Sohvapöytää olen ollut hankkimassa useamman vuoden mutta juuri sen oikean valitseminen on osoittautunut yllättävän vaikeaksi. Uutta huonekalua hankkiessa yritän aina miettiä, että siitä tulisi, jos ei elinikäinen, niin ainakin hyvin pitkäikäinen kumppani. Joten haluaisin olla ehdottoman varma hankinnastani, vaikka sattuuhan niitä hutejakin aina toisinaan. Edellinen sohvapöytä on varastossa lähes käyttämättömänä. Pakko oli saada mutta osoittautua olohuoneeseen aivan liian suureksi. Enkä silti malta edes myydä sitä pois jos sitten joskus kuitenkin tulee tilaisuus se johonkin sijoittaa, sitten siinä uudessa kodissa, ehkä, joskus, kuka tietää...


Ja siinä sitä nyt on pala marmoria, edullisesti huuto.netistä hankittuna. Jotain sille ehkä pitäisi tehdä. Onko vinkkejä, missä saisin leikattua kiven haluamaani muotoon ja kokoon?  Jalat olisivat myös tarpeen ja siihen minulla onkin jo ajatus, jota pitää vielä tutkia. Katsotaan saanko valmiin tuotoksen tässä lähitulevaisuudessa esiteltyä, pitäkääs peukut pystyssä!

I wanted an Eames Wire-Base Table but now I´ve got a chunk of marble on my floor. Hmm... gotta figure out a way to make it work. I got some ideas and hopefully I can show the end result in the near future. I think it´s going to look great, fingers crossed!



-M

No comments:

Post a Comment