2014/01/12

Home renovation


Seiniin tuijottelussa on puolensa, voi iskeä vimma, sisustusvimma. Parisen viikkoa pitkälti omia seiniä tuijotelleena, ensin lomalla sitten lasten sairastuttua, tuli pakottava tarve saada vähän raikastusta sisätiloihin. Ja kun sen ajatuksen saa päähänsä, on se toteutettava siltä istumalta, ei ensi viikolla tai huomenna vaan heti.  Nyt tarvittiin valoa harmauteen.

Tieto, että varastossa lojui avaamaton maalipurkki viime remontin jäljiltä vain lisäsi pakottavuuden tarvetta. Yritin tätä innostusta tartuttaa toiseen osapuoleen, siinä kuitenkaan onnistumatta. ”Jos haluat maalata, niin senkus teet mutta minä en osallistu”. Eipä siinä auttanut, kuin kääriä omat hihat ja kuluttaa viikonloppu telan varressa. Eikä peräksi voinut antaa, vaikka selkää ja hartioita jo jomotti aika mukavasti loppuillasta. Sen verran sain armoa, että toinen seinä saa toisen maalikerroksen huomenna toisen osapuolen toimesta. Mielelläni olisin valmiin lopputuloksen nähnyt jo tänään mutta tähän tarjoukseen kannatti tarttua. Etenkin jos haluaa huomenna vielä ylös sängystä itsensä kammeta. Lopputuloksesta siis kuvia tuonnempana.

Olohuoneen seinät saivat valkoisen maalikerroksen samalla, kun myös ulkona maa peittyi lumeen. Olen tyytyväinen kumpaankin.

Did some painting in our living room this weekend. I felt it needed to brighten up a bit so I put on some white paint. At the same time it started to snow outside, so it´s much brighter and lighter inside and out. Feeling quite happy, despite the aching arms and shoulders. 


-M

No comments:

Post a Comment