2014/01/14

Related to pandasSukua pandoille? Tässä pieni vinkki teille muillekin pandamaisista silmänalusista kärsiville kanssasisarille ja miksei veljillekin. Olen geenilotossa onnistunut saamaan luontaisesti varsin tummat silmänaluset, jotka iän ja väsymyksen myötä eivät ainakaan paremmiksi ole muuttuneet. Turhamaisuuteen taipuvaisena olen varmasti kokeillut kaikki kikat tämän asian lievittämiseksi. Eikä tässä millään kurkuilla kulkaas pärjää.
Mitään taianomaista ihmpelastajaa en ole onnistunut löytämään mutta paras asia, johon olen pitkään aikaan törmännyt on Patyka Biokaliftin silmänympärysvoide. Tämä tuote on kehitetty vaativalle silmänympärysiholle ja on tarkoitettu meille hieman yli 25-vuotiaille. Kevyestä ja silkkisestä koostumuksestaan huolimatta, voide on erittäin kosteuttava ja riittoisa. Erityistä tässä on voiteen sisältämä mineraali, joka saa aikaan valoaheijastavan efektin – ja se oikeasti toimii! Voide ei ole edullisimmasta päästä mutta mitä ei nainen tai panda ulkonäkönsä eteen tekisi. Tähän tietenkin päälle tuhti kerros peitevoidetta, valokynää ja muuta eliksiiriä niin taas saa ajanhammasta vieritettyä pari kierrosta taaksepäin.
Patyka on luonnonkosmetiikkasarja, jota myydään mm. Helsingissä sijaitsevassa herkullistakin herkullisemmassa Joliessa. Joliella on myös verkkokauppa, joten toimittavat tuotteita Suomen joka kolkkaan. Huomasin, että viettivät juuri Patyka viikkoja ja ovat viime viikolla kirjoittaneet myös omaan blogiinsa jutun ko. silmänympärysvoiteesta. Jos kiinnostuit, kannattaa käydä lukaisemassa. Juttuun ei sisälly mitään yhteistyökuvioita, kehun ihan omasta ilosta.
Virkeä silmäistä viikkoa toverit!
I´m suffering from a bad case of dark under eye circles. I´ve tried a lot of different products but haven´t really found any magical things that could help. Cucumber slices on my eye lids just aren´t working at this age any more.

So the best product for this, that I have discoverd recently, is eye cream by Patyka. Patyka has created this targeted organic skin care product for the particularly demanding eye contour region. It corrects signs of ageing, dispels fatigue and gives you a radiant glow. And it really seems to help. It doesn´t make the problem go away but any approvement is very welcome!

-M 

No comments:

Post a Comment