2014/01/09

MY ITCHY BABIESNyt on pullat ja rusinat tällä mammalla sekaisin. Toista viikkoa putkeen kotona sairastuvalla alkaa tehdä tehtävänsä. Pienet kutisevat ipanat ovat vesirokon kourissa ja tuhtaavat vuorokauden tunnit ympäriinsä. Vanhempi sairastui Uuden Vuoden aattona ja on onneksi jo paremmissa voimissa mutta pienempi sairastui toissapäivänä ja on aika kovilla. Kutinaa lievitetään risiiniöljyllä, antihistamiinilla ja suihkuttelemalla olo helpottuu ainakin hetkeksi. Hyvä silti, että sairastavat pieninä taudin pois. Ilmeisesti vanhempana tauti voi olla varsin rankka. 

Vuorokauden tuntien ollessa täysin sekaisin olen täällä blogissa kuitenkin saanut paljon aikaiseksi. Omaksikin yllätyksekseni olen saanut muokkailtua html-koodeja, tehnyt uuden bannerin ja tilasinpa vielä oman domainin, huomaa siis blogiosoitteen muutos (pitäisi silti ohjautua blogspot osoitteesta myös tänne)! Se olikin mielenkiintoinen projekti näin untuvikolle... selvisi mikä on nimipalvelin, DNS, CNAME, A-tietue, Host ja mitä lie muita epämääräisen näköisiä nimihirviöitä. Vielä kun saisi tasattua nämä kuvat ja tekstit, niin olisin vieläkin tyytyväisempi. Eli jos jollain hyviä neuvoja (koodeja) siihen niin saa auttaa! 

Mitäs tykkäätte uudesta blogikodistani? 

My little babies are suffering from chickenpox. There has been a lot of itching and scratching lately. I´ve stayed at home for a couple of weeks now and it´s getting pretty boring. Good thing is that I have done a lot with my new blogs appearance and got myself a new domain. What do you think?

-M

No comments:

Post a Comment