2014/01/05

TO NEW BEGINNINGS
Rakastan muutosta, uusi vinkeitä käännöksiä ja odottamattomia asioita. Nyt on aika uudistua ja luoda jotain uutta. Aloitin bloggailun noin vuosi sitten kirjoittamalla Kauniista päivistä. Harjoittelin ja touhotin, oli hauskaa mutta en kokenut sitä täysin omaksi ja olin jo lopettamassa koko homman. Kukaan ei tietenkään ole seppä syntyessään tai ainakin harva meistä. Hetken harkinnan jälkeen kuitenkin totesin tässä olevan jotain koukuttavaa, jota haluan jatkaa mutta aloitus täytyy tehdä täysin tyhjältä alustalta. Näin päädyin bloggeriin, tutustuminen ja opettelu vie taas oman aikansa, joten kärsivällisyyttä armaat lukijat. Jos olet uusi lukija, niin en suosittele tutustumaan vanhaan, se oli ulkokuorinen näkemys minusta ja nyt on vuorossa jotain muuta ja vanhat lukijat, ihanaa jos jaksatte pysyä mukana mutta ymmärrän jos jutut eivät enää natsaa. Onneksi maailma on täynnä mahtavia blogeja!

Luvassa todennäköisesti enemmän kuvia kuin sanoja, arjesta napattuja hetkiä, seiniin tuijottelua ja pölypalleroita. Rakastan kaikkea kaunista, kuuntelen musiikkia, valvon liian myöhään, katson elokuvia, jään koukkuun kaikenmaailman hömppäsarjoihin ja syön liikaa suklaata. Tämä on minun elämääni ja mukana matkassa on pieni perheeni: kaksi pientä pojanpalleroa, kaksi lattiahuiskaa, joita koiriksikin kutsutaan ja tuo mies, joka myös asuu täällä. Ehdimme tutustumaan paremmin matkan varrella.

Pienen elämäni aikana olen oppinut monen monta asiaa ja yksi tärkeimmistä on, että koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. En lupaa mitään, vaan annan elämän viedä ja pyrin sanomaan sille kyllä.

Joten vielä kerran kippis Uudelle Vuodelle ja uusille aluille! 


-M

PS. Miltä näyttää ulkoasu, näkyyko hyvin eri selaimilla? Puuttuuko jotain oleellista? Jonkun linkkilistan vielä ainakin ajattelin listätä mutta onko muita toiveita tai neuvoja? Miten ihmeessä tuohon sivupalkkiin saa Facebook ja Pinterest linkit... selvittellään,

2 comments:

  1. Miia, ihan mahtavaa! Onnittelut tästä askeleesta, tää näyttää sulta. Nähdään pian! -meeri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, tosi kiva kuulla! Ja mä niin odotan, että pääsen näkemään sun kättes jäljen, hyvältä näyttää ainakin kuvien perusteella. Tsemppiä loppurutistukseen!

      Delete