2014/01/23

Folk

Ei varmasti tarvitse kertoa, kuinka tärkeä on löytää parturi, joka ymmärtää juuri sinun tarpeitasi ja jota voi kutsua luottoystäväksi, etenkin tukkakriisin iskiessä. Onnekas olen ollut, kun reilu vuosi sitten löysin Meerin. Ajatukset synkkasivat heti muussakin kuin tyyli mielessä ja siitä lähtien olen aina innolla odottanut noin parin kuukauden välein tapahtuvaa hemmottelu- ja jutustelusessiota. 

Ilokseni Meeri pyysi minua kuvaamaan Helsinkiin Albertinkadulle juuri avaamaansa uutta ihanaa parturi-kampaamo Folkia. Olen niin innoissani tästä uudesta kauniista liikkeestä ja rohkeasta yrittäjyydestä, että mielelläni näytän täälläkin muutamia ottamiani kuvia. 

Yllä ihastuttava Meeri, joka taitaa luonnollisen kauniit hiukset. Lisäinspiraatiota hän myös jakaa omassa blogissaan I´d rather hair you now. Muut ottamani kuvat henkilökunnasta ja tiloista näet Folkin nettisivuilta. Huomaa, että samoissa tiloissa on myös mahdollisuus hierontaan. Taitaa olla, että seuraavaksi täytyy varata ensin kunnon hieronta ja siitä siirtyä laittamaan hiukset ojoon. Ja tekee se Meeri meikkejäkin eli koko paketti kerralla!

I¨m lucky to have found a hairdresser that I trust and she does amazing natural hair styles. She has just opened her own barber´s shop Folk in Helsinki and she asked for me to take a few photos of the new space and personnel. Which I did gladly and here are a few of them.

-M

No comments:

Post a Comment