2015/02/22

Matkasuunnitelmia

Tällaisena tuulisena ja sateisena sunnuntaina on aika lohdullista ajatella, että reilun viikon päästä olen trooppisella saarella, kaivamassa varpaita rantahiekkaan ja tuulettamassa ajatuksia kaukana täältä. Voin kertoa, että tätä matkaa on odotettu. Ja paljon. Ensimmäistä kertaa kutsuu meidän perhettä Thaimaan Phuket. Ensimmäinen lomaviikko vietetään Karon Beachilla ja toiseksi viikoksi siirrytään rauhallisemmalle Nai Yang Beachille. Välissä voidaan sitten retkeillä missä milloinkin, vältellen liian tarkkoja ennakkosuunnitelmia. Annetaan tuntemusten ohjata ja viidakon viedä mennessään.
Matkaan on valmistauduttu tutustumalla kohteeseen kirjoista, netistä ja udeltu ystäviltä sekä perheeltä parhaat vinkit. Päällimmäisiksi ohjeiksi mieleen on jäänyt: muista aurinkorasva ja nauti. Eniten jännittää yli kymmenen tunnin lento ja miten perheen pienet ukkelit sen jaksavat - todennäköisesti paremmin kuin me isot ihmiset.  

Odottavan aika on pitkä, vaikka todennäköisesti ensi viikko sujahtaa vilauksessa. Nyt ehdottomasti niitä parhaita vinkkejä vielä jakoon! Yritän sitten parhaani mukaan matkan jälkeen jakaa täällä omatkin kokemukseni ja matkavinkkini.

Leppoisaa sunnuntaita!

-M

No comments:

Post a Comment