2015/02/11

"One should not attend even the end of the world without a good breakfast"

 Eläisin luultavasti pelkällä aamupalalla jos se olisi yhtään fiksua. Voisin syödä aamupalaa mihin päivänaikaan tahansa ja useampaan otteeseen, vaihdellen vain vähän kattauksia. Joskus suunnittelen jo iltaisin ihan vesi kielellä aamun herkkuhetkeä. Harvoin siihen on aikaa varsinkaan arkisin mutta viikonloppuisin haluan varata aikaa kaikessa rauhassa heräämiseen ja aamusta nauttimiseen. Tallustella pöytään pienessä hämärässä ja olla hetki hiljaa. Keitellä rauhassa tuoretta kahvia, kattaa pöytään munakasta, sämpylöitä, hedelmiä... aamutakki päällä ja villasukat jalassa.

Oikeasti meillä alkaa varsinainen sirkus, siitä hetkestä kun pienten poikien silmät aukeavat ja koirat aloittavat vinkumisen aamulenkille. Kaikkeen tottuu.

Sitäkin harvinaisempaa herkkua ovat arkiaamut, kun ehtii ystävän seurassa kahvilaan aamupalalle. Suosittelen varaamaan siihen edes joskus aikaa, ei voisi päivä paremmin alkaa! Tin Tin Tangossa Töölössä saa perinteiseen makuun mahansa varmasti täyteen. Vaihtoehtoisia annoksia löytyy runsaasti, kahvi on hyvää ja sämpylät tuoreita ja aamupalaa saa koko päivän! Ei ruokahifistelijöille tai kovasti ruoka-aineallergioista kärsiville.
Ystävät, kuukausien tauon jälkeen vaihdetut kuulumiset sekä täyttävät aamupalat kuuluvat ehdottomasti viime viikon tähtihetkiin. Tavoitteeksi sopisi ottaa tämänkaltaisia hetkiä lisää ihan lähitulevaisuuteen. Miltä kuulostaisi aamupalaseura? Who´s with me?!

-M

Ostikon lainaus: Robert A.Heinlein

2 comments:

  1. Moikka! Mun blogloviniin alkoi tulla sun postauksia yhtäkkiä, ja mietin että mistä ihmeestä tää blogi on ilmestyny..? Sit muistin että googlailin joskus siitä HDS:tä, ja kyselin sulta siitä sähköpostissa :)

    Mutta siis ihania postauksia, pelkästään hyvä että bloglovin näin yllättää ;)

    ReplyDelete
  2. Heippa! Kiva kuulla, että oli sentään positiivinen yllätys ja aina hienoa saada palautetta :). Ihanaa viikkoa!

    ReplyDelete