2014/04/23

Kevättä iholle
Noniin näin siinä sitten käy, kun päästää naisen yksin luonnonkosmetiikkaa, kauneutta ja hersyvää inspiraatiota pullollaan olevaan liikkeeseen. Uudenmaankadulle kääntyminen pitäisi kieltää minulta täysin, sen tietää mitä siitä seuraa. Kassit on täynnä purkkia ja purnukkaa, joilla aiotaan taikoa tämä väsynyt hormoninäppyinen taikinanaama kesäkuntoon. Olen aika täynnä tätä oikuttelevaa nassua ja valmis tekemään pari ryhtiliikettä, joilla toivon tilanteen parantuvan. Pintakuiva sekaiho, joka noin vuosi sitten innostui kukkimaan hormonaalisista muutoksista johtuen, eikä ole ennalleen vieläkään palannut. Olen kieltäytynyt menemästä lääkärin pakeille ja vannonut, että tämä selätetään ihan omin voimin ja vähän vetoapua kyllä metsästetään ainakin näistä kuvien ihanuuksista.

Olen jo tovin ehtinyt käyttämään ranskalaisen luonnonkosmetiikkasarjan Iroisien putsaria, kasvovettä sekä Firming Care kasvovoidetta. Olen ihastunut niiden toimivuuteen ja tietenkin myös kauniiseen ulkoasuun. Harvoin luonnonkosmetiikkasarja näyttää ja tuntuu näin ylelliseltä. Nyt täydensin sarjaa paljon kehutuilla Instant Beauty Fresh Mask -naamiolla, jota myös tuhkimonaamioksi kutsutaan sekä The Ultimate seerumilla. Molemmat tuotteet kirkastavat ja hoitavat väsynyttä ja stressaantunutta ihoa ja ovat erinomainen apu hormoninäpyistä kärsivälle. Näitä nyt reilun viikon testanneena voin vain todeta, että tykkään! Iho näyttää selkeästi jo voivan paremmin eikä uusia tukkeumia ole päässyt syntymään. Alan pikkuhiljaa uskomaan, että hoito on parempi kuin hoitamatta jättäminen, sillä sitäkin olen kokeillut. Vaikka tässä on nyt arsenaalia kerrakseen ja aikaa kylppärissä tuhtaamiseen kuluu huomattavasti kauemmin, sivelee se samalla myös mieltä kun tuntuu, että panostaa omaan hyvinvointiin ja ottaa aikaa itselleen. 

Näiden pikkuapureiden lisäksi suurempi merkitys on kuitenkin niillä muilla elintavoilla (niin kuin ette olisi jo tienneet...), joita tässä matkan varrella myös parannetaan pikkuhiljaa. Tärkeimpänä näistä on stressin ja kiireen lievitys, riittävä lepo ja hyvä ravinto. Kevät on muutosten, uusien alkujen mutta myös turnausväsymyksen aikaa. Itsestään huolehtiminen takaa myös sen, että voimat riittävät sinne lomakauteen saakka sekä se oma lähiympäristö voi paremmin. Pieni, terve itsekkyys voi saada hymyjä aikaan.

Feeling, oh so Jolie...
 
-M

No comments:

Post a Comment