2014/04/09

Fashion Brunch

Paras tapa aloittaa päivä on ehdottomasti syödä hyvin ja rauhassa. Erityisen hyvää siitä omasta mielestäni tekee sen, että ruoan on joku muu valmistanut, on rutkasti valinnanvaraa, mukana on hyvää seuraa ja on aikaa nautiskella. Viime lauantaina päivä startattiin herkullisella brunssilla ystävien kanssa ravintola Klaus K:ssa. Voiko sitä toisaalta enää brunssiksi kutsua jos puoliltapäivin saa kolmen ruokalajin tarjoilun nenunsa eteen? Ei sillä, että valittaisin...

 
Brunssin lisukkeena toimi Mariela Sarkiman ja hänen tiiminsä pitämä esitys hiusten muotoilusta ja kauneuden tulevista trendeistä. Brunssin aikana sai myös käydä loihtimassa näppärissä käsissä uuden pikakampauksen hiuksiin tai manikyyriin kynsiin. Näitä Fashion Bruncheiksi kutsuttuja tapahtumia järjestetään jälleen useampana viikonloppuna ja esiintyjät vaihtelevat vuoroittain. Paikka kannattaa varata ennakkoon, sillä tuntuvat olevan suosittuja tapahtumia.

Ja vaikka ei fässöni niin kiinnosta, niin ihan totta, oli ihan huikean hyvät tarjoilut eli paikasta saa viikonloppuisin myös normaalin brunssin ilman esityksiä. Menee ainakin omalle testauslistalle. 

Oi oi, nyt tuli taas nälkä..

-M

2 comments:

  1. Ihania muistoja! =) Lisää tällaista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eli sitten lisää kivoja suunnitelmia, mihin mennään seuraavaksi ;)?

      Delete