2014/03/03

One Fine Laundry Day

Haluatteko nähdä missä perheenäiti viettää suurimman osan kotonaoloajastaan? No juuri tuossa, pesukoneen ja kuivaustelineen välissä. Rehellisyyden nimissä perheenisäkin osallistuu kiitettävän paljon mutta hoitaa ainoastaan omat ja lasten pyykit. Kielto koskemasta kaikkeen pyykkiin tuli suurin piirtein siinä kahdeksannen kutistetun, värjätyn tai nukkaantuneen paidan kohdalla. Myös lakanat ovat vähän siinä rajalla, sillä kaapissa on jo ihan riittävän monta itsevärjättyä vaaleanpunaista aluslakanaa. Ihan kivoi silleesti jos tykkää mutta...

Välillä toki viikkaillaan ja kannetaan tavaroita kaappiin, mikäli niitä ei olla suoraan siitä telineeltä jo otettu käyttöön. Miten paljon kaksi pientä ihmistä voi teettää pyykkiä päivässä? Paljon! Harvoin sitä kylppäristään tulee kuvia otettua, saatika jaettua julkisesti mutta Juha Juntto otti kivat kuvat taannoista Kotivinkin juttua varten, joten tuossa se nyt on. Remontoitu pari vuotta sitten ja edelleen hyvin tyytyväinen sen toiminnallisuuteen. Parasta tietenkin, että pyykkikoreja on piilotettu kaappiin kolme ja pesukone on juuri sopivalla korkeudella.

This is where the magic happens in this family. We do a lot of laundering, due to two little rascals. One rarely takes photos of their own bathroom but these were taken by Juha Juntto for the magazine feature a while ago. So I´m happy to show them to you. 

-M

No comments:

Post a Comment