2014/03/04

Another Side Of This Life

Kevättä rinnassa vai pakkomielle paholainen päässä? Jälleen on iskenyt aivan järkyttävä asuntokuume. Se iskee tasaisin väliajoin ja aina lähes odottamatta mutta yhtä varmasti kuin jokavuotinen Escadan kesätuoksu. Kuume alkoi toiveesta päästä keskustan läheisyyteen, lähemmäs sinne mistä pääsee jalan tai edes pyörällä lähikahvilaan ja putiikkiin. Todennäköisesti takaisin kerrostaloon, sillä lähiöunelma ei tuntunut omalta. Nyt olen tilanteessa, jossa haaveet alkavat kallistumaan takaisin pieneen puutönöön ja omaan pihaan, miten tässä näin taas kävi? Vetoan oikeuteen muuttaa mieltäni, krhm...jatkuvasti.

Annan siis ajatusten toistaiseksi muhia mutta ei yhtään auta, että blogit ovat täynnä toinen toistaan inspiroivampia ja kutsuvia koteja. Tässä alla olevat kuvat ovat peräisin viimeaikaisesta blogi-ihastuksestani. Syyttävä sormi osoittaa siis osin näihin kuviin ja niiden tunnelmiin. Jos inspiroidut yhtä palavasti, suosittelen tutustumaan tarkemmin kyseisen blogin sisältöön sekä tähän kauniiseen ja herkkään kotiin. Kaikki kuvat: Another Side Of This Life.

I fell in love with this beutiful home. Like everything about it, the atmosphere, the decoration, the uniqueness... All the pictures are from: Another Side Of This Life. I definitely recommend to take a better look.

-M

No comments:

Post a Comment