2014/02/11

Where my kids play
Suurin osa ajastani menee kodin ja työn välillä, kuten varmasti suurimmalla osasta äitejä ja isiä yleensäkin. Etenkin kotona on nyt tullut vietettyä varsin tiiviisti muutamat päivät, johtuen  ihastuttavasti vatsataudista, joka on tänne meidän elämää tullut riemastuttamaan, uuh. Nämä kuvat eivät kuitenkaan ole näiltä päiviltä vaan viime vuoden lopulta, jolloin saimme ammattikuvaaja Juha Junton kotiimme nappaamaan Kotivinkkiin muutamat kuvat kodistamme. Tässä ensimmäinen osa niistä.

Lastenhuoneen remontoimme viime syksynä. Erityisen iloinen olen noiden vanhojen vaatekaappien vaneriverhoilusta, jolla sai täysin uuden ilmeen, vaikka kaapit pysyivät samoina. Vain uusi lattia ja maalia seiniin, näin selvittiin suhteellisen pienellä budjetilla. Myöskään uusia huonekaluja ei ollut tarve tässä vaiheessa hankkia. Perheen pienin siirrettiin samalla isoveljen seuraksi samaan huoneeseen. Näin pienille pojille tilaa on riittävästi mutta saas nähdä miten, käy kun tuosta vanhenevat. Lelut ovat harvoin kuvankaltaisessa järjestyksessä mutta yhteiselo ja leikit toimivat kohtuullisen saumattomasti. Erotuomarille on kyllä tarvetta harva se päivä.

We renovated the kids room last fall. Pretty simple solutions made the result fresh and new, new floor, paint and plywood cover on the cabinet doors. These pictures were taken by Juha Juntto last November when our home was featured in Kotivinkki -magazine.

-M

No comments:

Post a Comment