2014/02/23

Weekend pics

Kuten blogin postaustahdista huomaa, on aika vierähtänyt muissa puuhissa. Olen viimeisen vuoden aikana haalinut itselleni kaikkea mahdollista tekemistä ja nyt alan huomata, että ajankäytön kanssa on lieviä haasteita. Olen yrittänyt repiä itsestäni moneen suuntaan ja kaikki projektit ja työt, joissa olen ollut mukana, ovat oikeasti olleet huippumielenkiintoisia ja opettavaisia. Mutta - kaikki touhottaminen kostautuu nyt älyttömään väsymykseen. Tuntuu, etten saa tarpeeksi unta ja ajattelen nukkumista tauokamatta. Ilmeisestikään kaikkea ei vain voi saada tai sitten pitäisi joku ajanhallintakurssi käydä? Motoksi on muodostunut: Keitetäänkö ensin kahvit?

Opiskelen mm. Helsinki Design Schoolissa ja viikonlopun luentoja varten piti etätehtäviä vääntää yötä myöten saamatta kaikkea valmiiksi. Yhden presentaation kyllä hioin loppuun ja hitto vie siitä hyvästä palkittiin skumpalla! Jos tällaisia motivaatiokeinoja olisi vaikka lukiossa käytetty, niin tässä voisi kuulkaas hyvin seisoa kuuden L:n ylioppilas...

Sunnuntain kuitenkin pyhitin ystäville ja perheelle. Seuraava projektini onkin keskittyä heidän ja oman hyvinvoinnin ylläpitoon. Tästä minua jaksaa niskojen jäykkyydestä johtuva alituinen ohimojen tykytys muistuttaa. Kevätaurinko kun pikkuhiljaa lisää energiatasoa, niin lupaan tuonne lenkkipolulle itseni lykätä. Eiköhän sillä ja niillä vihersmoothieilla saada ne energiatasot pian kohdilleen. Lenkkitreffit ensi viikolle on jo sovittu!

Yhden projektin olen saanut päätökseen, josta voit Olivia-lehdestä lukea lisää. Saa innostua - mutta pitää muistaa myös levätä välillä.

-M

PS. Vähänkö oli pojista spesiaalia päästä isoon sänkyyn kaksistaan katsomaan piirrettyjä ja syömään välipalaa. Taisi olla jännät paikat mennossa ilmeistä päätellen, Puuha-Pete sai ehkä kaiken korjattua...

No comments:

Post a Comment