2014/08/03

Sale Shopping


Hups... Olen jotain muutakin ehtinyt kyllä tehdä kuin maata rannalla. Vielä ehtii alennusmyynneille jos niin haluaa. Supersuloisesta Leni -liikkeestä löytyi pari päivää sitten Hien Le -merkkinen puuvillasilkkisekoitetta oleva pusero puoleen hintaan. Pehmeä ja hengittävä kuumalla säällä ja syksyllä piristää kivasti villatakin alla.

Aika kivoja juttuja jäi vielä rekkeihin roikkumaan eli kipsin kapsin paikalla jos mielii vielä näitä edukkaampia aarteita löytää ja syksyksi myös aika kivoja juttuja tiedossa.

-M

2 comments:

  1. Törmäsin sun vanhaan blogiisi ja tohon Helsinki Design Schooliin. Oon ite pohtinut sinne menoa, mutta mietityttää vähän, saako sitä kautta oikeasti työpaikkaa ja poikiiko se pidempiä työsuhteita? Pystytkö antamaan mitään inside-näkemyksiä asiasta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka Frrea ja anteeksi etten ole sulle mitään vastannut! Nyt vasta piiitkästä aikaa kurkkasin tännekin ja huomasin sun viestin, hieman huono bloggaaja viime aikoina... Mitä tulee sun kysymykseen niin luulenpa että kaikki on ihan itsestä kiinni, kuten minkä tahansa opintojen suorittamisen jälkeen. Kuinka aktiivinen olet kontaktoitumaan ja miten motivoitunut potentiaalinen työnhakija olet. Uskon että kaikki vaikuttaa kaikkeen eli vaikka oma duuni ei suoraan tuolta löytynyt niin varmasti nykyiseen työnantajaan vaikutti se, että oli näyttöä kiinnostuksesta alaan opiskelujen muodossa. Ja erittäin hyviä suhteita pystyy koulun kautta luomaan suoraan alaan jos on innokas. Toivottavasti vastaus ei tule nyt hurjasti myöhässä ja olet kuitenkin löytänyt jo suunnan jolle pyrkiä! Onnea tulevaan :)

      Delete